Відомий актор Богдан Бенюк зустрівся з чернігівцями

бенюк21 липня 2015 року у Чернігові за підтримки кандидата у народні депутати України від ВО «Свобода» у 205-му виборчому окрузі Андрія Міщенка відбувся творчий вечір народного артиста України свободівця Богдана Бенюка.
Під час творчого вечора театрал спілкувався з глядачами, ділився кумедними та курйозними випадками з творчого життя, співав пісні, декламував вірші та демонстрував уривки з кінострічок. Не оминув націоналіст і політичну ситуацію в Чернігові, адже в місті відбудуться проміжні вибори до Верховної Ради.
У приміщенні Будинку культури зібралась повна зала людей, серед яких інтелігенція, митці та студенти, які з задоволенням послухали живу легенду українського театру та кіно. Творчий вечір супроводжувався бурхливими оплесками глядачів.

Богдан Бенюк висловив підтримку кандидату в народні депутати Андрію Міщенку та представив його глядачам:«Андрій Міщенко ще в 2008 році приїхав у Чернігів, вже тоді, коли наші ідеї не були такими популярними, як зараз, він знаходив однодумців, побратимів, з якими разом обстоював ідею українства. Андрій Міщенко має в серці Україну, на відміну від тих так званих українців, які йдуть в політику задля свого збагачення».

Голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрій Міщенко подякував Богдану Бенюку за прекрасний творчий вечір, а також звернувся до глядачів за підтримкою: «Свободівці завжди будуть йти до серця кожного українця. Нас немає на телебаченні та газетах, але ми завжди знаходимо способи донести свої ідеї до людей. Не через екран телевізора, а особисто щодня ми зустрічаємось з чернігівцями. Кожен має можливість поставити мені запитання, поспілкуватись та потиснути руку. І це надважливо, адже ми є великою українською родиною. І чим більше нас буде, тим могутнішою стане Україна».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?