Відкриті уроки футболу — на фестивалі Чернігівщини

Теплий день для учнів загальноосвітніх шкіл Мени та Менського району ознаменувався приємною подією – проведенням у них Національного дитячого футбольного фестивалю «Відкриті уроки футболу».

Майже 200 учнів загальноосвітніх шкіл Мени та Менського району, серед яких були і діти-переселенці з АР Крим, Донецької та Луганської областей, які тепер живуть і навчаються в районі, взяли участь у цьому заході.

Головний координатор фестивалю Тетяна Джуман провела для юних учасників цікаву спортивну розминку і, розбивши дітей на команди, відправила їх на виконання завдань на маршрутах.

Кожна футбольна станція з цікавими рухливими вправами: зустріч з психологами, представниками поліції, азартна гра у футбол, виконання ударів на точність, жонглювання м’ячем, виконання великої кількості цікавих завдання, визначення переможців,– все це займало увагу учасників фестивалі протягом усього святкового дня. В рамках фестивалю був також проведений і «Солодкий Кубок».

А іще цьогорічний фестиваль запам’ятався його учасникам смачною кашею та теплим солодким чаєм, які підготували для школярів організатори фестивалю.

Усі школи – учасниці фестивалю отримали у подарунок від Чернігівської обласної федерації футболу футболки, комплекти м’ячів, інший інвентар, необхідний для занять футболом.

Оксана ОНИЩЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?