Відкрите звернення до Президента України

Відкрите звернення до Президента України Володимира Зеленського

Шановний Володимире Олександровичу!

Звернутися до Вас змусив мене неспокій душі від безчинств, що творяться в Україні, «очищеній» двома Майданами гідності. Насправді ж те очищення хіба що під мікроскопом можна розгледіти. Натомість добре помітні правовий безлад, знецінення людської моралі, готовність навіть «рідну матір продати за шмат гнилої ковбаси».

Ваші попередники у змові з утікачами-попередниками по-зрадницьки створили привід і умови для Путіна, щоб забрав Крим без жодного пострілу і запровадив контроль над значною територією Донбасу. Незважаючи на брехливе окозамилювання і пудрення цього злочинного факту, виборці справедливо оцінили державну ганьбу і на виборах обрали Вас президентом, сподіваючись, що Ваша команда швидко притягне до відповідальності тих, хто замість повернення втрачених територій і встановлення миру, безбожно наживається на війні.

Одначе, час швидко плине, а беззаконня і безвідповідальність органів влади триває. Бачимо розперезаний розгул злочинності, в тому числі й від так званих «націонал-патріотів». Свого часу вони створювали для путінської пропаганди яскраві картинки страхіть в Україні, і тепер «героїчно» воюють з агресором, але не на фронті: то церкву якусь захоплять, то в приміщення суду чи іншої державної установи увірвуться, а днями кинулися телеканали блокувати, вдалися й до обстрілу приміщення з гранатомета та до відкритих погроз журналістам і всім, хто їх підтримує. Про це російські ЗМІ на увесь світ затрубили, ОБСЄ публічно засудило цей теракт.

А Ви, пане президенте, невже дозволите псевдопатріотам створювати нові приводи для подальшого розколу суспільства, якщо не гірше? По сусідству з Україною знаходяться й такі «партнери», котрі давно мріють і собі відбатувати від Незалежної «жирний шматок».

Володимире Олександровичу, ми дружно підтримали Вас на виборах. Хіба цього недостатньо, щоб наш президент, не гаючи часу, взявся за виконання того, що говорив у інавгураційній промові? Адже покладаємо на Вас великі надії і щиро віримо, що нарешті обрали президента, який не розчарує співвітчизників ні на початку, ні на завершенні каденції.

Від імені півтора тисячного колективу ТОВ «Земля і воля» –

генеральний директор, Герой України Леонід Яковишин

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?