Відео, в якому розказано про агресію Росії, Ютуб заблокував

Відео, в якому показані кадри з військових навчань на Чернігівщині, адміністрація Ютуб заблокувала за скаргою росіян.

Про це нещодавно сповістили в своєму повідомленні автора відео, тобто, редакцію нашого відеоканалу sknewsTV в Ютубі. Підстава єдина: ніби ми в відео показали жорстокість, внаслідок чого мали наміри шокувати глядача.

Безумовно, ми дуже здивувалися такій постановці питання, так як в Ютубі показують вже куди більш жорстокі кадри, а тут редакція всього лише опублікувала відеозйомки, які демонструють реальні події, що відбуваються на Донбасі. До того ж, за основу взяли і процитували (озвучили) вірш російського поета Олександра Бившева, який проживає в селищі Кроми Орловської області РФ і проти якого станом на 20 липня 2018 р відкрили 5-е кримінальне провадження. У цьому вірші поет з Росії гнівно засуджує військову агресію в УКРАЇНІ.

Адміністрація в окремому листі повідомила, що відео видалено назавжди, а канал наш заблокований на три місяці. Якщо ми згодні з заходами, вжитими адміністрацією Ютуб, то канал відкриють, але вже без цього відео. У листі також повідомлялося, що є кілька днів для апеляції, при цьому внесено попередження: якщо відео після апеляції не поновлять, то воно буде видалено назавжди, а канал кілька місяців не працюватиме. Незважаючи на таке суворе попередження, ми все ж таки ризикнули і подали відповідну апеляцію, в якій виклали коротко суть нашої незгоди. Одним з пунктом вказали, що «якби в вашу країну вторгся озброєний агресор, ви б теж були байдужі до всього того, що відбувається?» Не впевнені, що саме цей пункт-аргумент зіграв дієвий вплив на рішення адміністрації Ютуб, але наша апеляція була розглянута і відео, на щастя, відновлено.

Нижче вказано текст, який «супроводжував» на сайті це відео. А саме відео, якщо бажаєте подивитися, ось тут: Олександр Бившев. Російським найманцям в Україні.

УКРАИНЦЫ НА ВОСТОКЕ СВОЕЙ СТРАНЫ ОТДАЮТ САМОЕ ДОРОГОЕ, ЧТО ЕСТЬ – СВОЮ ЖИЗНЬ – ЗАЩИЩАЯ РУБЕЖИ РОДИНЫ ОТ ФАШИСТКОЙ РОССИИ, КОТОРАЯ ВНОВЬ И ВНОВЬ СТРЕМИТСЯ ЗАВЛАДЕТЬ НЕ ТОЛЬКО ТЕРРИТОРИЕЙ ДРУГОЙ СТРАНЫ, НО И МНОГОМИЛЛИОННЫМ НАРОДОМ. УКРАИНСКИЕ ЗАЩИТНИКИ ПОГИБАЮТ ОТ РОССИЙСКИХ СНАРЯДОВ И ПУЛЬ, НО ТВЕРДО ЗНАЮТ: ПРАВДА ВОСТОРЖЕСТВУЕТ И КРЕМЛЕВСКИЕ ПОРАБОТИТЕЛИ БУДУТ НАКАЗАНЫ, ПУСКАЙ НЕ СЕГОДНЯ, А В БУДУЩЕМ. ВОЗМЕЗДИЕ НЕМИНУЕМО! ОНИ ПРИШЛИ НА УКРАИНСКУЮ ЗЕМЛЮ УБИВАТЬ ЛЮДЕЙ, А НЕ УКРАИНЦЫ – В РОССИЮ.

Стихотворение Александра Бывшева:

Уж по локоть в крови ваши руки.

Множить жертвы вошли вы во вкус…

Вы за что там воюете, суки?

За покойный Советский Союз?

За величие прошлых столетий?

Для забавы? За деньги? За что

Вы хотите несчастных соседей

Превратить всех подряд в решето?

Кремль легко, не моргнул даже глазом,

(Что ему жизнь таких молодых!)

Вас использует пушечным мясом

В политических играх своих.

Возвратится сполна столько зла вам.

Не испить вам Победы вино.

Вам погибнуть в забвенье бесславном

На позорной войне суждено.

Сбросят ваши останки в канавы.

(Обойдётесь без жён и невест),

Получив от любимой державы

Деревянный заслуженный крест.

Суд истории ждёт вас в грядущем.

Жаль немного мне вашу родню…

Но по вам, на чужбине гниющим,

И слезинки я не пророню.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?