Від рейдерських нападів створено підрозділ «Гайдамаки»

Зусиллями Всеукраїнської аграрної ради створено підрозділ для захисту сільгосппідприємств – саме від рейдерських нападів. Він називається «Гайдамаки». Член Всеукраїнської аграрної ради, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське» Валерій Колоша вважає, що це більше сприятиме захищеності сільгоспвиробників.

Валерій Колоша:

Валерій Колоша

– Як сільгоспвиробник, людина, що працює на землі, я надзвичайно негативно ставлюся до будь-яких спроб рейдерства. Бо аграрії дуже багато трудяться, вкладають сили, час і кошти, старанно плекаючи майбутній урожай. А потім приїжджають якісь «хитромудрі» ділки і намагаються відібрати вирощений урожай. Це при тому, що самі вони не доклали жодних зусиль для того, аби його виростити. Звісно, це – ганебно, неприпустимо! Тому ми, сільгоспвиробники, забили на сполох. Всеукраїнська аграрна рада на всіх рівнях наполегливо порушувала це питання. Власне, тому й було створено такий антирейдерський штаб, із залученням силових структур. Тож нам вдалося дійсно разом консолідуватися, об’єднати зусилля для вирішення цієї гострої проблеми. І ми впоралися! Як бачите, на Чернігівщині рейдерства не було. Аграрії успішно зібрали врожай.

Рейдерські атаки – це незаконна діяльність. Однак, коли на Чернігівщині створили штаб, а ми це зробили одними з перших в Україні, то зловмисники призадумалися. Бо вони побачили, що у нас є реальна, сильна взаємодія: аграріїв, бізнесу та правоохоронців. І вони просто побоялися. А ще й газети, радіо та телебачення цю проблему висвітлюють… Отож рейдери зупинилися. Бо ж казна що раніше творилося, вже до крові дійшло!

Завдяки ініціативі та активним діям Всеукраїнської аграрної ради створено підрозділ для захисту сільгосппідприємств – саме від рейдерських нападів. Він називається «Гайдамаки». Сподіваємося, що це ще більше сприятиме захищеності наших сільгоспвиробників.

Цікавився темою Сергій Дзюба

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?