Ветерани-міліціонери опікуються дітьми. Фото

pekur_sherstankaДо Дня захисту прав дітей міліцейська ветеранська організація «Громадський актив України» влаштувала дітям справжнє мистецько-спортивне свято в одному з віддалених мікрорайонів Чернігова.

Місцем проведення обрали місцевий палац культури художньої творчості для дітей та молоді, де розміщується один з філіалів спортивного клубу рукопашного бою «Октант» — підшефний ветеранській організації ОВС.

Основою концертної програми став фестиваль бойових мистецтв під назвою «Майбутнє України».

pekur_sherstanka_5
Для збільшення фото, клацніть по ньому

В програму святкового дійства, крім показових виступів дитячих спортивних колективів з рукопашного бою, увійшли танцювальні та вокальні номери художньої самодіяльності, виступи акробатів-вихованців циркової студії за участю маленьких акторів. Кожен такий виступ завершувався нагородами, призами та солодкими подарунками для його виконавців.

pekur_sherstanka_2А для численних батьків, друзів та знайомих учасників концерту нагородою стала маса позитиву та доброго настрою. А ще — перспектива залучення якомога більшої кількості підлітків та молоді до занять спортом та художньою самодіяльністю, щоб «вуличне виховання» не збило їх з вірного життєвого шляху.

pekur_sherstanka_3Насамкінець нагороди від міліцейської ветеранської організації «Громадський актив України» отримали і тренери маленьких спортсменів та керівники колективів художньої творчості.

pekur_sherstanka_4Слова вдячності їм висловив голова організації полковник міліції у відставці Петро Пекур, який зазначив, що в наш непростий час вони роблять дуже корисну справу — залучають дітей та молодь до занять спортом та творчістю, оберігаючи цим від алкоголю, куріння, наркотиків та криміналу.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?