Весело та корисно: завітай на «Чілдрен Кінофест»!

Громадська організація «MART» і міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» організовують показ БЕЗКОШТОВНИХ мультфільмів і кіно для дітей та підлітків в кінотеатрі Мультиплекс в ТРЦ «HOLLYWOOD».

Покази будуть проходити з 27 травня по 5 червня о 10:00.

Кінофест«Чілдрен Кінофест» – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який представляє як найновіші європейські стрічки, так і світову кінокласику. Лауреата гран-прі шляхом голосування обирають глядачі. Фестиваль проходить у понад десяти містах України.

У рамках міжнародного конкурсу представлено сім європейських фільмів, відібраних на міжнародних кінофорумах. Кожна з картин рекомендована до перегляду для різних вікових категорій – від 4 до 14 років. У позаконкурсній програмі на глядачів чекає ретроспектива міні-мультфільмів від легендарної анімаційної студії Aardman та серія мультиплікації «Моя країна – Україна». Закриває фестиваль музична комедія «Фелікс», яка перемогла на «Чілдрен Кінофесті» 2015 року.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації на офіційному сайті фестивалю.Зареєструватися можна за посиланням: http://childrenkinofest.com/ua/schedule/. 

У випадку додаткових питань звертайтесь за телефонами: 0931922811 або 0956441217

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Державного агентства України з питань кіно, Goethe-Institut в Україні, Французького інституту в Україні, Посольства Швеції в Україні, Посольства Швейцарії в Україні, Посольства Королівства Норвегія в Україні, Посольства Королівства Данія в Україні, Данського кіноінституту. Організатор компанія «Артхаус Трафік».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?