Вересневий кубок від чернігівських податківців

Спорт (2)Осінь подарувала Чернігову вересневе тепло та сонце – справжню футбольну погоду. На спортивних майданчиках розпочалися й футбольні матчі серед школярів, які радо зустрілися після літніх канікул. 

А податківці, у підшефній загальноосвітній школі №20, де працює податковий клас, організували футбольний турнір «Вересневий кубок – 2015».  Він відбувся за підтримки вчителів фізкультури та бійців 41-го батальйону «Чернігів». Цей захід традиційно проводиться вже четвертий рік.

Як повідомив голова спортивної комісії Ради профспілки працівників ГУ ДФС у Чернігівській області   Ігор Закружний, шкільних команд зібралося так багато, що вирішили провести два турніри — для сьомих-восьмих та  для дев’ятих-одинадцятих класів.

Боротьбу розпочали молодші учні. Завзяті та наполегливі після літнього відпочинку, вони підтримували спортивний азарт у всіх футбольних матчах. Але в підсумку перемога дісталася найсильнішим – команді 7-го «Б». Срібло виборола команда 8-го «Б», а бронзу – 8-го «А». Кращими у турнірі стали:  бомбардиром — Сергій Жосан, захисником — Денис Ковтун та гравцем — Андрій Богуцький.

Справжня «родзинка» — турнір старшокласників.  Враховуючи побажання учнів, змагання організовані та проведені за «коловою» системою. Тобто всі команди зіграли одна з одною. Тож кожен матч був напруженим та непередбачуваним. Але в підсумку, не програвши жодного матчу, перемогу, золоті нагороди та головний кубок змагань виборола команда 11«Б», срібло – 11«А» та бронзу — 10«Б» класу.

Кращими серед футболістів визнані Павло Войтенко (захисник), Дмитро Скрипка та Кирило Бабаков (нападаючі), а також Дмитро Степура (гравець).

Цього року призи переможцям вручали бійці 41-го батальйону «Чернігів» на чолі з Віталієм Бочаровим та Олегом Войтенком. Почесні гості вручили школярам прапор України з підписами всіх бійців батальйону. А також побажали наснаги і тільки перемог у всіх справах.

Лідія ФАЛЬЧЕВСЬКА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?