Вбивцю засуджено до 10 років позбавлення волі

За принципової позиції прокуратури області Чернігівським апеляційним судом залишено без змін вирок Менського районного суду, яким 46-річного мешканця одного з сіл Новгород-Сіверського району засуджено за вчинення умисного вбивства до 10 років позбавлення волі.

Чоловіка визнано винним у тому, що у ході конфлікту із знайомим завдав останньому 5 ножових поранень, заподіявши тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер на місці події. Злочин обвинувачений вчинив у вересні 2019 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили в прокуратурі Чернігівської області, в суді апеляційної інстанції сторона захисту просила скасувати вирок суду першої інстанції та закрити кримінальне провадження щодо обвинуваченого за недоведеністю його вини у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Водночас, заслухавши позицію прокурора, який наполягав на законності вироку суду, Чернігівський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту, визнавши її доводи необґрунтованими.

Вирок набрав законної сили. До направлення в установу виконання покарань засуджений перебуватиме під вартою.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?