Вбиту українку в Єгипті ховатимуть у її рідному селі

В Єгипетському місті Хургаді поліція знайшла тіло 29-річної Марини Іваненко з численними пораненнями. Родом дівчина з Куликівського району Чернігівської області. Її знайшли мертвою в орендованій квартирі. До поліції зателефонували сусіди, коли відчули неприємний запах.

Про це повідомили ТСН

29-річна жінка проживала в Хургаді майже три роки, з яких останні півтора була в напівофіційному шлюбі з місцевим бізнесменом.

З ним, за словами знайомих та рідних, у неї були чудові стосунки. Дівчина працювала на ресепшені у місцевому готелі. Мала добру репутацію й керівництво навіть планувало підвищити її на посаді.

Тіло жінки знайшли сусіди й одразу ж повідомили поліцію та її чоловіка. Ситуацію під контролем тримає українське консульство в Єгипті. За словами дипломатів, правоохоронці розглядають приблизно 20 версій.

За джерелами ТСН у Хургаді, стало відомо, що поліції таки вдалося затримати убивцю. Це чоловік, який хотів пограбувати квартиру, утім не очікував, що господиня повернеться додому так рано.

Тіло вбитої дівчини привезли на Батьківщину.  Завтра, 28 лютого, вбиту дівчину ховатимуть у її рідному селі Салтикова Дівиця Куликівського району.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?