В Уряді презентували концепцію реформування Мінрегіону

Презентував команді Мінрегіону бачення реформування міністерства. Наша головна мета – посилити ефективність роботи відомства та забезпечити лідерство у впровадженні ключових реформ.

Про це повідомив на своїй сторінці у FB Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Відповідно до нашої місії ми зосередимось суто на: розробці та впровадженні наших ключових реформ, виявленні реальних проблем у сферах політики та пропозиції Уряду обґрунтованих варіантів їх вирішення; здійсненні середньострокового бюджетного планування та координації ресурсів в наших сферах; здійсненні нормативно-правового регулювання сфер політики; моніторингу та оцінці ефективності реалізації впровадження політики. З цією метою відбудеться зміна структури та створення нових підрозділів – директоратів політики, які будуть відповідати за одну або кілька сфер», — зазначив Геннадій Зубко.

Для підсилення фахової спроможності міністерства – злучення та утримання кращих працівників – втричі збільшується рівень заробітної плати. Вже наступного тижня будуть оголошені конкурси на 70 посад в нові директорати: Директорат регіонального розвитку, Директорат проектів регіонального та місцевого розвитку, Директорат з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою, Директорат енергоефективності, Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції.

«Очікую і впевнений, що переможцями конкурсів стануть найбільш фахові та мотивовані кандидати! Мінрегіон – лідер у впровадженні реформи держслужби! Ми міцна команда, що змінює країну на краще!», — підкреслив Віце-прем’єр.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?