В Україні — війна, а чиновники прокручують брудні схеми

Бійці полку "Азов" протестують у Києві проти антиукраїнства
Бійці полку «Азов» протестують у Києві проти антиукраїнства

ЗАЯВА АЗОВУ 

АЗОВ закликає Голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова і керівників країни негайно припинити махінації навколо заводу «АТЕК».

На заводі «АТЕК» розміщується ремонтно-виробнича база АЗОВУ. На заводі — тренувальна база АЗОВА, де проводиться набір добровольців. Тут вже пройшли навчання сотні українських воїнів.

У країні йде війна. У той час, коли фронт потребує бойової техніки і підготованих бійців, чиновники далі продовжують прокручувати брудні схеми. З грудня минулого року ДФСУ у Святошинському районі м. Києва блокує розгляд азовських документів щодо відновлення заводу для потреб війни.

З грудня минулого року чиновники намагаються передати завод т.зв. акціонерам. Серед цих «акціонерів» — російські бізнесмени, що ведуть бізнес у т.зв. «ДНР», підтримуючи сепаратистів, судді режиму Януковича, рідний брат Голови ДФСУ Романа Насірова.             

Це можливо лише в Україні: вигнати добровольців і віддати одне із найбільших підприємств тим, хто платить податки сепаратистам,  хто протягом років убивав завод, грабував, вирізав, нищив і заганяв його у борги.

Бійці й волонтери АЗОВУ відновили виробництво. Завод задіяний у війні. Це єдина база АЗОВА, де ремонтується пошкоджена у боях техніка і виробляється нова. Тут тренуються українські добровольці, які йдуть захищати нашу землю.

Ми не дозволимо чиновникам, зрадникам та ворогам далі наживатись на крові українських патріотів і розграбовувати Україну! 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?