В 13 селах Чернігівщини припинено газопостачання

ЧЕРЕЗ АВАРІЙНО-РЕМОНТНІ РОБОТИ В 13 СЕЛАХ ТИМЧАСОВО НЕ БУДЕ ГАЗУ

Про це повідомили в Регіональній газовій компанії «Чернігівгаз».

У зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на газопроводі високого тиску, 31 жовтня споживачам 12 населених пунктів Чернігівського району та 1-го села Ріпкинського району буде тимчасово відключено газопостачання.

ПАТ «Чернігівгаз» інформує, що з 31 жовтня 2018 року, на підземному газопроводі високого тиску (Ду 200-150 мм) від ГРС Славутич, будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи. У зв'язку з цим тимчасово припиниться газопостачання промислового підприємства «Біокар Агро» та  975 побутових споживачів таких населених пунктів:

Чернігівський район:

Гірманка, Левоньки, Левковичі, Кархівка, Малійки, Антоновичі, Скугарі, Селянська Слобода, Шибиринівка, Жукотки, Пльохів, Ведильці

Ріпкинський район:

с. Гута

Повторний пуск газу заплановано розпочати  2 листопада 2018 року.

З метою уникнення аварійних ситуацій, споживачам природного газу необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Для оперативного відновлення газопостачання просимо споживачів забезпечити безперешкодний доступу представникам газової компанії до газових приладів та пристроїв. Пуск газу в квартири буде проводитися за умови присутності господарів або їх представників (повнолітніх членів сім’ї) та відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та просимо споживачів із розумінням поставитися до ситуації!

На фото: Реконструкція та ремонт системи газопостачання забезпечать її стабільну роботу в опалювальний сезон.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?