«Улюблений актор» Путіна шкодує, що підтримав окупацію Криму

«Росія — брудна, кримінальна країна»: «улюблений актор» Путіна пошкодував, що підтримав окупацію Криму.

В Instagram Паніна з'явився допис, в якому він зізнався, що ненавидить Росію і вважає її «брудною, кримінальною та гомофобною».

Про це пише УНІАН.

Скандальний Олексій Панін, якого ще називають «улюбленим актором Путіна», шкодує, що в 2014 році підтримував окупацію Криму Росією.

«Зараз, розуміючи, що відбувається в Криму, мені соромно за це. 80 відсотків людей перебувають у стані шоку, вони зрозуміли, що їх обдурили. Все це псевдопропагандистські історії для Заходу, а не для нас», — заявив артист.

За його словами, росіянам плювати на Крим і Керченський міст, їх більше хвилює, як би з голоду не здохнути».

Він також додав, що давно попрощався з Росією. 20 березня в Instagram-акаунті Паніна з'явився допис, в якому він зізнався, що ненавидить Росію і вважає її «брудною, кримінальною та гомофобною», де всі один одного ненавидять.

«Єдина країна в світі з тих, де я був, куди не хочеться повертатися», — сказав він про Росію.

За словами Паніна, влада налаштувала проти РФ весь цивілізований світ.

«На нас дивляться як на дикунів», — заявив він. Актор висловився про Другу світову війну і участь в ній Росії.

«Ми разом з Гітлером у 1939 році, захопили Польщу, розбомбили Фінляндію й самі збиралися напасти на Німеччину! Не встигли!» — написав він. Звільнення Європи від нацистів він назвав брехнею.

«Ми не звільнили її, а окупували», — написав Панін. Єдиним досягненням Росії за 75 років він назвав політ Юрія Гагаріна в космос.

Він зазначив, що російські актори, будучи популярними, не говорять правду, а наввипередки підлизуються до сильних світу цього заради своєї вигоди.

Наступного дня публікація стала недоступна. Актор стверджує, що це не його рук справа: «Я б із задоволенням виклав ще раз. Цей допис видалили вчора три рази на одній сторінці і два рази на інший. Величезна кількість фанів була згодна з цією позицією. В цьому дописі немає нічого, правда ріже очі, у нас немає незалежного телебачення, йде суцільна пропаганда. Журналіст у нашій країні зараз — це образа».

Як повідомляв УНІАН, у лютому актор розповів, що планує виїхати з Росії після завершення роботи над фільмом «Я повернувся». Він пояснив, що поки не визначився з новою країною проживання.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?