Український солдат – воїн, захисник, визволитель

арміяВ Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка відбулася презентація вже другої книги видання «Вклоняємось доземно українському солдату», яку підготував і видав колектив Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».  

Для читацької спільноти міста, студентів, школярів і науковців книгу презентували військові журналісти та офіцери-учасники антитерористичної операції.

11

10Це вже друга книга під назвою «Вклоняємось доземно українському солдату». Як і в попередній, презентація якої відбулася у лютому, в ній розповідається про українських воїнів, справжніх патріотів, які боронять незалежність та цілісність нашої держави на Сході країни. Книга містить замальовки та нариси військових журналістів про героїв війни на гарячому Донбасі, вона покликана відповісти на питання «Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи свій професійний обов’язок?»  – розповів присутнім начальник інформаційного відділу редакції збору та обробки інформації з регіонів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія» у м. Чернігові полковник Вадим Мисник.

9

8Під час презентації свої враження від книги висловили читачі й журналісти. Зокрема, Надія Мишко-Куліш та Тетяна Миргородська. «Герої книги – це наша гордість, гордість українського народу. Це дійсно Люди, Герої з великої літери. Наш обов’язок пам’ятати їхній подвиг, незламність і нескореність українського солдата, розділити з ними впевненість в нашій перемозі, досягнення миру і добробуту на всьому просторі України» – зазначила Надія Мишко-Куліш.

7

6Також перед присутніми виступила найменша учасниця презентації Аня Сусленко. Школярка продекламувала вірш своєї мами, який присвячується воїнам-учасникам АТО.

5

4На завершення презентації декілька десятків примірників книги були надані представникам бібліотек Чернігова.

2

1

Олександр ПАРІЙ, підполковник

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?