Україна поверне Донбас і Крим без єдиного пострілу

Екс-глава облдержадміністрації Луганської області, а нині заступник міністра у справах окупованих територій Георгій Тука розповів, як Україна може повернути Донбас без єдиного пострілу.

Такою думкою він поділився з київським ресурсом нардепа Дмитра Тимчука «Інформаційне опір».

«Росія щороку втрачає від військових кампаній в Україні та Сирії, а також від санкцій, величезні ресурси, що в кінцевому підсумку призведе до її розвалу, і тоді окупований Донбас повернеться Україні», — запевняє Георгій Тука.

За його словами, повернути Донбас можна швидко і без війни. А ось з Кримом буде складніше. Але Україна поверне і його.

«Я вірю, що ми повернемо Донбас дуже швидко. Питання Криму — складніше, але ми також його повернемо без пострілів. Для скептиків раджу згадати середину 90-х років, коли Росія тріщала по швах. Це і Татарстан, і Карелія, і Сибірська республіка. Коли мало не кожен край і область Росії проголошували автономію, коли забороняли проліт літаків над своєю територією. Єльцину ледве вдалося зупинити цей парад суверенітетів. Тому, для того, щоб повернути окуповані території, потрібні кілька речей — зміцнення армії, боротьба з корупцією, консолідація країни і зовнішній тиск на Росію світовим співтовариством », — додав він.

Ще цікаві повідомлення

3 Thoughts to “Україна поверне Донбас і Крим без єдиного пострілу”

  1. Очманілий

    Типа сдала без единого выстрела,теперь так же и вернет? Считаю,что при назначении на должность,выборную или нет чиновники должны проходить обязательную проверку у психиатра.

  2. Анна

    Вы уже все нас вернули (ну, я не буду говорить, что мы не хотели возвращаться). Мечтатели, б...ь! Сколько можно по ушам ездить! Ну, не хотим мы! Не хотим. А вы не можете.

  3. Drakk

    Крым Украина уже вернула. Кстати без выстрелов. Как сказал Ислямов — бежали сняв штаны.

Не бажаєте прокоментувати?