Україна не гратиме у футбол на Чемпіонаті світу у Росії

Збірна України щойно вдома зіграла з Хорватією в рамках десятого туру групової стадії відбору на чемпіонат світу 2018 року. І хоча букмекери віддавали мінімальну перевагу гостям поєдинку, все ж таки гра закінчилася не на користь української збірної — 2:0.

Не зважаючи на небажаний для нас результат, наша команда продемонструвала цікавий футбол з ДУЖЕ серйозним суперником, але лише в першій половині зустрічі. Збірну України нічия цього разу абсолютно ніяк не влаштовувала. За результатами попередніх матчів з різними командами Хорватія набрала більше виграшних очок. І навпаки, нічийна гра для збірної Хорватії була на руку. А тут ще й перший переможний не для нашої команди гол — хорватський футболіст Крамаріч пробив ворота українського голкіпера П’ятова після навісної передачі Модріча. Це сталося на 61 хвилині матчу.

А ще за кілька хвилин неприкритий нашими гравцями той же такий Крамаріч знову скеровує м’яч у у ворота П’ятова. Тут, звичайно, наші футболісти допустили досить серйозну позиційну помилку, залишивши на самоті хорватського футболіста. У цей момент Ракитич майже в один дотик прострілив на дальню штангу, а Крамаріч замкнув удар. Це сталося на 69 хвилиін матчу.

Після забитого хорватами другого голу, спортивний дух і футбольний запал у нашої команди занепав.

Тепер переможниця — хорватська збірна — візьме участь на Чемпіонаті світу з футболу, який відбудеться наступного року у Росії.

Зазначимо, що серед попередніх восьми протистоянь в історії збірних України та Хорватії, Україна здобула перемогу лише в одному матчі — це сталося 11 червня 1995 року в рамках відбору на Євро-1996 (1: 0).

Як повідомляє телеканал «Футбол-1», президент ФФУ Андрій Павелко обіцяв збірній України подвійні преміальні за перемогу в матчі з Хорватією.

Слід нагадати, що Чемпіонат світу з футболу-2018 відбудеться у Росії вперше за всю футбольну історію.

Що ж — не посміхнулася фортуна і цього разу для нашої Збірної команди. Шкода.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?