У жіночій колонії підвищували професіоналізм чоловіки-пожежники

ПожежникиЗлагодженість оперативних дій сприяє швидкому виявленню пожежі на ранніх стадіях її виникнення, попередженню випадків загибелі людей та зменшення матеріальних збитків від продуктів горіння.
З метою проведення практичних тренувань підпорядкованого персоналу осіб відомчої пожежної команди, на території Чернігівської виправної колонії № 44 управління ДПтС України в Чернігівській області було проведено відповідні заняття по гасінню умовної пожежі.

За задумом, пожежа сталася на першому поверсі швейної фабрики, в одному з приміщень цеху по обробці вторинної сировини. Під час проведення даного заходу персонал відомчої пожежної команди установи відпрацьовував норматив щодо встановлення пожежного автомобіля на вододжерело (пожежний гідрант) та подачу ствола на гасіння пожежі.

Разом з тим, персоналом відомчої пожежної команди здійснено перевірку зовнішнього водопостачання та наявних пожежних кранів внутрішнього протипожежного водопостачання, які розміщенні у приміщенні даного цеху. За результатами перевірки встановлено, що пожежні гідранти та пожежні крани перебувають у справному стані.

Завдяки проведенню таких заходів підвищується рівень майстерності особового складу персоналу відомчої пожежної охорони, що в свою чергу впливає на їх бойову готовність та професійні дії при виникненні пожежі.

Ксенія ІСАЄНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?