У заблокованому у Чернігові авто знайшли гроші та боєприпаси

патрониПродовження історії щодо заблокованого у Чернігові автомобіля планувалося з дев'яти годин, але виникла тригодинна затримка. Близько дванадцати годин на місце подій прибув начальник чернігівської міліції Антон Шевцов для огляду заблокованого автомобіля. 

Міліція запропонувала понятих, але Г. Корбан наполіг на своїх понятих. Власник автівки не був присутнім, тільки  його адвокат.

У багажнику автомобіля було знайдено два ящики з конвертами по 400 гривень у кожному, а також соціальні угоди.

Також було знайдено три заряджені набоями магазини до автомату Калашникова, військова аптечка і переговорні пристрої.

Нагадаємо, що у четвер, 16 липня 2015 р., в Чернігові, по вул. Рокосовського, 5, перед будівлею «Еко-маркету» близько 20:00 були заблоковані скупники голосів від штабу Сергія Березенко в автомобілі Toyota Camry з київськими номерами. Після виклику міліції, двоє людей в автомобілі заблокували двері і відмовилися виходити. Міліція відмовлялась заводити протокол, пояснюючи це відсутністю причин для огляду машини.

Після заяви Геннадія Корбана, що в автомобілі може знаходитися зброя та вибухові речовини, міліція почала оформлення протоколу і викликала вибухотехніків.

На місце події почали підтягуватися «тітушкі» в однаковій уніформі, викликані по телефону одним із заблокованих в машині молодчиків.

Міліція, після огородження машини стрічкою, не виявляла жодних дій. Однак після того, як зібралося більше 500 осіб біля цього майданчика, новим начальником чернігівської міліції був відданий наказ весь особовий склад відправити на місце.

З приїздом начальника міської міліції та обласного прокурора, міліція без обшуку забрала двох молодих людей з машини і відвезла їх до райвідділу. Огляд автомобіля ж було вирішено провести вранці, після рішення суду. Машина була опечатана і до ранку охоронялася як міліцейським нарядом, так і міськими активістами. 

Станіслав ІВАНОВ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?