У розслідуванні ДТП беруть участь страхові експерти з охорони праці

Про нещасний випадок на Чернігівщині, в розслідування якого беруть участь страхові експерти з охорони праці Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Чернігівській області.

На автомобільній дорозі Дроздівка — Куликівка в Куликівському районі водій виїзної бригади комунального некомерційного підприємства «Чернігівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», керуючи автомобілем швидкої медичної допомоги, потрапив в дорожньо-транспортну пригоду внаслідок зіткнення із зустрічним трактором.

В результаті ДТП водій та фельдшер виїзної бригади швидкої медичної допомоги отримали травми різного ступеня тяжкості. Потерпілих доправлено до медичного закладу для лікування.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області нагадує, що дотримання правил дорожнього руху водіями, правил охорони праці роботодавцями і працівниками — єдиний шлях збереження життя і здоров’я працюючих на виробництві людей.

Микола Манжула, головний страховий експерт з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?