У Росії виготовили позолочений телефон з профілями Трампа і Путіна

Прихильники дружби і любові Трампа й Путіна можуть показати свою підтримку двом великим лідерам придбавши позолочений телефон Нокія.

Російський модифікатор телефонів Caviar удосконалив Нокію 3310 титановим корпусом з профілем президентів США та Росії. Ця патріотична Нокія коштує тільки 149 000 рублів, або приблизно 2500 доларів.

В рекламному описі телефону виробник підкреслює що, «…факт, що їх погляди спрямовані в одну сторону – без сумніву висловлює загальне бажання досягнення прогресу в російсько-американських відносинах Цей телефон стане незабутнім подарунком для кожного, хто не байдужий до сучасної історії і до політики, адже як відомо – якщо ви не займаєтеся політикою – політика займеться вами.».

Американські прихильники Трампа із захопленням сприйняли новий товар російських умільців. Але висловлюють зауваження лівосторонньою орієнтацією профілів президентів на телефоні. Кажуть, що ліве спрямування символізує комуністично-ліберальні погляди. А слід було повернути профілі вправо, оскільки Трам є консервативним, правим політиком, повідомляє Закордонна газета.


Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?