У Росії раптово помер представник омбудсмена України в РФ

У Москві помер відомий журналіст і представник омбудсмена України в Росії Володимир Шрейдлер.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав російський журналіст Олександр Сотник.

«Помер Володимир Шрейдлер. Серце... Володя, ти був чесною людиною. Буде дуже тебе не вистачати. Дуже ...

Вічна пам'ять ... „, — написав Сотник.

За декілька днів до смерті Володимир Шрейдлер (ми про це писали ТУТ) в прямому ефірі програми «Місце зустрічі», яка виходить на російському каналі НТВ, заступився за Україну перед кремлівськими пропагандистами. Він заявив: “Вам не простять ні Криму, ні Донбасу».

Він сказав, що в Україні немає громадянської війни, це викликало обурення присутніх в студії. Українці ніколи не зможуть пробачити РФ Крим і Донбас.

Після таких заяв Шрейдлера звинуватили в екстремізмі. Ведучий назвав його «дурнем» і закликав ФСБ розібратися. В результаті Шрейдлера вигнали з телестудії зі скандалом (відео нижче).

А до свого відео « ВЛАДИМИР ШРЕЙДЛЕР. ПОСЛЕДНЯЯ СЪЁМКА...» Олександр Сотник написав: «8 ноября 2016 г. скоропостижно скончался российский блогер и гражданский активист Владимир Шрейдлер. Он был настоящим гражданином, защищающим честь своей страны от путинской тирании, а его позиция по Крыму и Украине всегда находила живой отклик. Это — последнее интервью Владимира, данное им в Москве в районе Люблино перед Русским маршем 4 ноября 2016 г. каналу Sotnik-TV» (друге відео).

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?