У регіонах почались арешти тих, хто підтримує Саакашвілі

Сьогодні затримали активіста Руху Нових Сил Саакашвілі з Черкас Андрія Котиченка. Майданівця, який у 2014 році відстоював волю і прагнення українського народу до демократії і справедливості, як злочинця під вартою везуть до Львова. А 11 вересня 15 представників МВС затримали Олександра Бурцева з Івано-Франківська.

Рух «Справедливість» вимагає негайно звільнити ні в чому не винних людей! Лідер Руху Валентин Наливайченко закликає людей згуртуватися та разом, як у неділю, відстояли конституційне право Михайла Саакашвілі на повернення в Україну, сьогодні разом відстояти порушені права кожного, хто зазнає утисків від цієї влади!

«Вони зараз діють методами ФСБ – затримують активістів по одному. Застерігаємо владу і закликаємо її представників негайно припинити політичні репресії та відпустити тих, хто вже затриманий! Ми разом обєднавшись, будемо боротися за кожного активіста, за кожного свого соратника!» — наголошує лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Нагадаємо, що від учора працює Штаб правової допомоги людям, які 10 вересня протестували проти незаконних дій влади і «тітушок» на КПП «Шегині». Юристи надаватимуть безкоштовні консультації кожному, хто потребує правової допомоги. Телефон Штабу: +38 (067) 469 65 30, електронна адреса: law@spravedlyvist.com.ua, регіональні підрозділи:
http://www.spravedlyvist.com.ua/regionalni-pravovi-tsentri

Разом захистимо себе від будь-якої влади, якщо її дії є незаконними!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?