У Ніжині стартував продаж новорічних ялинок

У Ніжинському лісовому господарстві стартував продаж ялинок: скільки вони коштують і де їх можна придбати?

Державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» розпочало реалізацію новорічних красунь, спеціально вирощених на плантаціях підприємства. Ціни цьогоріч дещо зросли, однак у порівнянні з ринковими залишаються доволі прийнятними.

Ялинка висотою до одного метра коштує всього 90 гривень, від одного метра до двох – 100 гривень, від двох до трьох – 120. Вартість високих новорічних красунь також невелика. За ялинку, висотою від 3-ох до 4-ох метрів треба заплатити 250 гривень, вартість новорічного дерева висотою 4-5 метрів становить 450 гривень. Найдорожчі ялинки – це ті, що перевищують 5 метрів. Їхня ціна – 500 гривень.

Окрім того, ялинки та сосни можна придбати прямо в лісі у лісівників. У такому разі ціна дещо зменшиться. Що стосується лісових красунь у контейнерах, то вартість однієї складе 350 гривень. Перевага ялинок у контейнерах полягає в тому, що по закінченню новорічних свят дерева можна буде висадити на подвір’ї чи присадибній ділянці.

На жаль, ніжинським лісівникам доводиться не тільки вирощувати й доглядати за деревами, але й пильно їх охороняти від незаконних порубок. Саме з цією метою була створена лісова охорона, яка цілодобово пильнує за порядком на територіях, підпорядкованих підприємству. Порушникам доведеться сплатити не тільки штраф, але й збитки, завдані лісогосподарським суб’єктам.

Ніжинське лісове господарство та його підрозділи (Вертіївське, Мринське, Носівське, Іржавське, Кобижчанське, Новоселицьке, Коляжинське та Дроздівське лісництва) гостинно запрошують покупців на власні подвір’я, де на них чекає багатий вибір запашних ялинок та сосен, спеціально вирощених та підготовлених до новорічних свят!

Детальніше за ЦИМ посиланням.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?