У Ніжині хочуть підвищити проїзд на 1 гривню

Рішення виконкому Ніжинської міськради на Чернігівщині, ухвалене в інтересах перевізників щодо підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті не діятиме.

Днями виконавчий комітет представницького органу Ніжина прийняв рішення про підвищення проїзду в громадському транспорті з 4,50 до 5,50 гривень.

Активісти громадських патріотично-націоналістичних організацій С14 та ВО «Свобода» спільно з представниками Ніжинської громади домоглися від міського голови Анатолія Лінника «накласти вето»на таке рішення підпорядкованого йому органу.

Громадськість Ніжина вважає, що прийняття такого рішення виконкомом є ніщо інше, як здирництво з простих громадян.

Тож в результаті домовленостей, на черговій сесії Ніжинської міськради, яка відбудеться 17 травня, розглянуть питання скасування ганебного рішення.

Чи вдасться громаді міста відстояти свою правоту? Націоналісти вважають, що маленька перемога все ж таки є, оскільки здирницьке рішення могло  б вже набрати «законної сили», адже в цьому дуже зацікавлене місцеве чиновництво разом з власниками перевізних організацій. Аби мати остаточний успіх у потрібній для громади справі, патріоти звертаються до небайдужих ніжинців, щоб вони прийшли о 10 год 27 травня до міськради, в день роботи сесії.

Світлини з допису С 14-Чернігів у Фейсбук

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?