У митниці й досі не звільняють корупціонерів часів Януковича

митниця«Депутатський контроль» вимагає від Голови ДФС Романа Насірова скласти мандат і звільнити корупціонерів з відомства!

Чому ми звертаємось до Вас:
— Голова ДФС незаконно продовжує обіймати посаду народного депутата.
— Голова ДФС затягує звільнення одеських корупціонерів і хабарників – заступників в.о. голови Одеської митниці Передерія та Могили.
— Голова ДФС тримає  себе в радниках екс-чиновника часів Януковича Г. Романенка.

Р. Насіров став керівником відомства 5 травня. Згідно Конституції, депутат не може мати інший представницький мандат або перебувати на державній службі і зобов'язаний в 20-денний термін або припинити таку діяльність, або подати заяву про складання депутатських повноважень, що у випадку з Насіровим повинно було статися до 25 травня.

Ми звертаємось також до Голови Верховної Ради В. Гройсмана з проханням позбавити мандата народного депутата голову ДФС.

Крім того, ми ще раз звертаємо увагу на затягування звільнення відомих одеських корупціонерів і хабарників – заступників в.о. голови Одеської митниці Передерія та Могили. Вони ще на тому тижні під тиском громадськості і тривалої боротьби «Депутатського контролю» написали заяви про своє звільнення. Насіров замість того, щоб одразу підписати заяви (адже проти Передерія відкрито кримінальне провадження за фактом зловживання службовими повноваженнями), – тягне час.

Уже не один тиждень «Депутатський контроль» б’є на сполох. Ми вимагаємо усунення від впливу на вирішення кадрових питань у Державній митниці Геннадія Романенка – досі недолюстрованого чиновника, фігуранта корупційних розслідувань, екс-голову Київської міжрегіональної митниці часів Януковича. Людину, яка особисто сприяла ввезенню з території РФ в Україну спецзасобів та зброї, якими вчиняли розправи над людьми на Майдані. Також Романенко створив злочинну схему, за допомогою якої занижував митні платежі та допомагав підконтрольним підприємствам-імпортерам ухилятися від сплати податків.

Наразі, після депутатського звернення членів МДО «Депутатський контроль» до Генпрокуратури, взято під особливий контроль розслідування справи проти ‪корупціонера Романенка і його поплічників. Але чому відмовчується та бездіє Роман Насіров щодо своїх підлеглих з сумнівною репутацією?

Звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Голови ДФС додаються (для збільшення клацніть на документі):

Звернення1

Звернення2

Звернення3 (1)

Звернення3

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?