У Москві суд заборонив режисерові відвідувати Большой театр

Басманний суд Москви задовольнив клопотання слідства і продовжив до 19 січня запобіжний захід всім фігурантам справи «Сьомої студії», які звинувачуються в організації розкрадання.

Художній керівник «Гоголь-центру» Кирило Серебренніков, колишній гендиректор «Сьомої студії» Юрій Ітін і колишній головний бухгалтер компанії Ніна Масляєва залишилися під домашнім арештом. Колишній гендиректор «Гоголь-центру» Олексій Малобродський продовжить перебувати під вартою в СІЗО.

Суд не відпустив Кирила Серебреннікова до Санкт-Петербургу на зйомки фільму «Літо» про Віктора Цоя і заборонив відвідувати Великий театр для завершення роботи над балетом «Нурієв».

Як повідомляє «Эхо Москвы», більше 30-ти діячів культури попросили відпустити режисера Кирила Серебреннікова під їх особисту поруку. Серед тих, хто готовий поручитися, режисер Станіслав Говорухін, співак Йосип Кобзон, актори Олег Басилашвілі і Сергій Юрський, письменник Зоя Богуславська, художник Зураб Церетелі, музикант Борис Гребенщиков. Про це на сьогоднішньому засіданні в Басманному суді повідомив адвокат режисера Дмитро Харитонов, інформує видання  «Эхо Москвы».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?