У Козельці затримали агітаторів, які розповсюджували фальшиві газети

28 квітня 2017 року в селі Данівка Козелецького району Чернігівської області агітатори спортивної зовнішності намагалися розповсюдити фальшиву газету під брендом Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Після того, як місцеві мешканці звернулися в поліцію, автівка із фальшивою агітаційною продукція була затримана правоохоронцями в смт. Козелець. За словами очевидців, затримані агітатори стверджували, що до розповсюдження брехливих матеріалів від імені ВО «Свобода» їх залучили представники штабу політичної партії «Наш край».

Поки що від «Нашого краю» будь якої інформації не надходило.  

Як стверджують представники Чернігівської обласної організації ВО «Свобода», у неправдивих матеріалах газети йшла мова про те, що нібито ВО «Свобода» підтримує кандидата на пост голови Козелецької громади Валентина Бригинця, а також негативні матеріали про іншого кандидата Олену Дмитренко.

Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» заявляє, що не підтримує жодного з кандидатів на пост голови Козелецької ОТГ, і не причетна до виготовлення даної газети. Ми вимагаємо від правоохоронних органів притягнення до відповідальності осіб, які причетні до даного правопорушення.

Затриманий "агітатор
"

«Зростаюча підтримка ВО «Свобода» громадою Козелеччини примушує олігархічні партії вдаватися до брудних політичних технологій задля дискредитації нашої політичної сили. Це не зупинить поступ націоналізму на Чернігівщині. Ми зробимо все можливе, щоб покарати політичних банкрутів, які вдаються до брудного ведення виборчої кампанії», — зазначив голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Андрійко.                 

На першому фото: затриманий автомобіль, в якому знаходились фальшиві газети 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?