У Головному управлінні юстиції у Чернігівській області новий керівник

Згідно з наказом Міністерства юстиції України від 09 серпня 2016 року №4140/к начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області призначено Трейтяка Олега Миколайовича.

ТрейтякТрейтяк Олег Миколайович народився 23 грудня 1977 року у смт Сосниця Чернігівської області.

Має повну вищу юридичну освіту, у 2003 році закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю «Правознавство», магістр права.

В органах юстиції працює з березня 2005 року, починав роботу з посади заступника начальника Сосницького районного управління юстиції – начальника відділу державної виконавчої служби.

З листопада 2011 року працював безпосередньо у Головному управлінні юстиції у Чернігівській області на посаді завідувача сектору з питань банкрутства, а згодом – начальника відділу з питань банкрутства.

16 серпня 2016 року о 1200 в конференц-залі Чернігівської обласної ради (м. Чернігів, пр-т Миру, 43, будинок засідань, ІІІ поверх) відбудеться офіційне представлення нового керівника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області.

В урочистостях прийматимуть участь: голова Чернігівської обласної державної адміністрації Куліч Валерій Петрович, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Мельничук Валентин Васильович, керівники правоохоронних органів та ін.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?