У Харкові представили туристичний потенціал Чернігівщини

В рамках виставки «Харківщина: туристичні відкриття», що відбулася 2-3 червня 2017 року в презентаційно-виставковому центрі «Радмір Експохол» міста Харків, було презентовано туристичний потенціал Чернігівського регіону.

Захід організували: Департамент культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній» та Мезинський національний природний парк (Чернігівщина).

Експозиція Чернігівщини туристичної

Також до відома гостей та відвідувачів виставки на стенді Чернігівської області була представлена різноманітна інформаційно-друкована продукція від клубу екскурсоводів Чернігівщини та приватних підприємців, які працюють у наданні послуг з активних та екстремальних видів відпочинку.

Робота на стенді

Під час ділової зустрічі з керівництвом Харківської облдержадміністрації порушувалося питання щодо відновлення залізничного сполучення «Харків – Чернігів», що активізувало б обмін туристичними групами в областях. На рівні Департаментів культури і туризму обговорено питання щодо організації інформаційного туру для туроператорів Харківщини з метою ознайомлення їх з туристично-рекреаційними об’єктами Чернігівської області.

Харківщина туристична

Виставка ознайомила відвідувачів із новинками та трендами туристичного сезону 2017 року, туристичними можливостями міст і регіонів України, а також інших країн, допомогла у плануванні подорожей та формуванні туристичних маршрутів/продуктів.

Дуб Сковороди Г.С.

У рамках роботи заходу для гостей з інших областей України проведений інформаційний тур «Харківщина. Історія в особистостях, подіях та легендах».

Даний захід насправді відкрив туристичні родзинки Харківщини для багатьох відвідувачів.

Алла Наливайко, фахівець Мезинського Національного природного парку.

На першому фото: Біля музею Г. Сковороди

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?