У держгосподарстві на Чернігівщині тварини помирають у муках!

Жахливе ставлення до тварин зафіксували на державному підприємстві «Івківці» у Прилуцькому районі в Чернігівській області. 

Минулого року ми розповідали про те, як під орудою одного з народних депутатів здійснені рейдерські дії по захопленню агропідприємства в селі Івківці. Автори програми «Схеми» у своєму журналістському розслідуванні довели, що неабияку в цьому зацікавленість мав заступник голови комітету Верховної Ради України  з питань аграрної та земельної політики, нардеп від політичної партії «Слуга народу», який обирався у ВР на Чернігівщині, Павло Халімон.

Тоді, під час збору урожаю, рейдери використали можливість поліції, які грубо, з неабияким фанатизмом, сприяли бандитським діям і в результаті вдалося захопити як юридично, так і фізично господарство «Івківці», що на Прилуччині. Поліціянти проторували шлях рейдерам, натомість забороняли місцевим людям збирати свій урожай.

І вже за кілька місяців в цьому «хазяйстві» ми бачимо жахіття — в муках помирають сільськогосподарські тварини! Оце так «господарюють» новоявлені хазяї, для яких інтереси людей, що живуть у громадах (бо через те рейдерство багато людей залишилося без роботи) і муки тварин — ніщо. Ще торік задля своїх амбіцій і грошей вони захопили весь урожай, не ними вирощений, а іншими людьми, в результаті — стали «господарями» підприємства, а ладу не можуть дати.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?