У четвер Україну огорнуть хмари

12 жовтня в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на усій території країни прогнозується дощова погода. У південних, місцями в центральних областях і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +5...+13 градусів, удень +11...+20. Вітер змінних напрямів, переважно західних, південно-західних і південних, 1-7 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях — хмарна погода. У регіоні переважно дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +8...+11 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +11...+16. Вітер західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7...+12 градусів, удень повітря прогріється до +17...+20. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +5...+13 градусів. Денна коливатиметься від +17 до +20. Вітер західний і південно-західний, 2-7 м/с.

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважатиме дощова погода. Вночі до +4...+11 градусів, денна температура повітря складе +13...+16. Вітер західний і південно-західний, 2-6 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +6...+12 градусів, удень підніметься до +10...+19. Вітер південно-східних, південних, західних і південно-західних напрямів, 1-4 м/с.

У Карпатах — хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока вірогідність дощу. Температура повітря вночі до +8...+9, вдень до +12...+14 градусів. Вітер переважно східних, південних і південно-східних напрямів, 1-4 м/с.

У центральних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно дощова погода. У Вінницькій області — без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+11 градусів, удень — від +12 до +18. В

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?