У Чернігові засуджено на 5 років помічника терористів

терористПрокуратурою Чернігівської області доведено в суді вину громадянина, обвинуваченого у сприянні діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України). 

Сьогодні вироком Новозаводського районного суду м. Чернігова помічника терористів засуджено до п’яти років позбавлення волі.

Представленими в суді доказами підтверджено, що житель Краматорська Донецької області, перебуваючи в своєму місті, погодився на пропозицію представника терористичної організації «ДНР» збирати та передавати йому інформацію щодо підрозділів Збройних сил України, залучених до проведення антитерористичної операції.

З вересня минулого року обвинувачений збирав такі дані на території Донецької області та телефоном передавав їх представникові «ДНР». Переїхавши у січні цього року на Чернігівщину, він продовжив свою протиправну діяльність, у той же спосіб передаючи одержану з зони АТО інформацію про розташування та дії підрозділів Збройних Сил України, а також про переміщення військової техніки.

Зібраними слідством доказами підтверджено 7 фактів передачі таких відомостей.

Наталія ЧУСЬ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?