У Чернігові з`ясовували чи повернуться в Україну «колишні»?

Чи можливе повернення в Україну тих колишніх політиків, які нині перебувають з різних причин за межами країни?

На це запитання відповідали в Чернігівському прес-клубі «Чиста політика» 21 квітня спікери — представники громадських організацій.

— Хоча суворість нашого законодавства й компенсується необов’язковістю його виконання, але є сподівання, що такого не буде і кардинальних змін в напрямку руху держави не станеться? незважаючи на певні заяви політиків, адже це й обіцяв нинішній переможець (за попередніми даними) президентських виборів Володимир Зеленський, — підкреслив Володимир Андрійченко ─ керівник регіонального осередку Комітету виборців України.

Крім того, є надія, що наші громадяни не дадуть «колишнім» політикам повернутися назад до України. На цьому наголосив керівник  ГО «Чернігівський центр прав людини» Олександр Підгорний.

Цікаву думку з приводу можливого повернення в Україну Михайла Саакашвілі висловив керівник регіонального відділення ГО «Рух Нових Сил» Андрій Нестеренко. Також він зазначив, що у разі повернення з минувщини деяких політичних фігур до нашої країни стане певним індикатором діяльності нової влади нашої держави.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?