У Чернігові вимкнули 1+1 через ефір з Корбаном

каналВ Чернігові раптово перестав надходити у кабельну мережу компанії «Основа» сигнал від трьох телеканалів — «1+1», «Інтер» та телерадіоагенції «Новий Чернігів».

За дивним збігом обставин, канали перестали транслюватися саме в той час, коли в прямому ефірі на «1+1» відбувалася трансляція ток-шоу «Право на владу» за участю кандидатів в народні депутати Геннадія Корбана та Миколи Звєрєва.  

Ведучий у студії закликав Звєрєва, як діючого голову Чернігівської обласної ради посприяти тому, щоб канал «1+1» врешті-решт з'явився у телевізорах чернігівців. Бо в деяких районах міста сигнал від аналогового мовлення надходить у дуже поганій якості, відтак, нормально дивитися  можна лише в цифрі. Тому виборці та решта містян позбавлені можливості почути та побачити програми зниклих телеканалів. Враховуючи той факт, що у передачі анонсували сенсаційні матеріали про зловживання на 205-му окрузі зокрема і щодо провладного кандидата ( він знову не прийшов на ефір і навіть не схотів сховатися за формальним приводом), то причина зникнення каналу з ефіру стає зрозумілою і логічною. Його просто вимкнули. Власник телекомунікаційної компанії «Основа» — нардеп від Блоку Петра Порошенка Владислав Атрошенко, чий бізнес-партнер Валерій Куліч уступив округ і дав старт позачерговим виборам до Верховної Ради. І нині одним з основних претендентів на мандат до ВР є однопартієць Атрошенка — Березенко.

Представники ЗМІ зателефонували у службу техпідтримки кабельного оператора «Основа». Єдина інформація, яку почули — «Раптово зник сигнал». Згодом, радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко, який нині знаходитьсяв Чернігові, у прямому ефірі на шоу «Право на владу» пообіцяв, що на центральний офіс «Основи» поїдуть правоохоронці і перевірять стан справ із сигналом.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?