У Чернігові вшанували полеглих українських захисників

На міському кладовищі «Яцево» відбувся поминальний захід за загиблими воїнами. Ветерани, члени родин загиблих воїнів, містяни тощо зібралися аби вшанувати воїнів, що загинули в районі проведення АТО/ООС.

— Вже традиційно з 2015 року у другу неділю травня, в День матері, ми збираємося на кладовищі. Запрошуємо матерів та дружин наших полеглих героїв. Головне це пам’ятати і вшанувати цих хлопців, які віддали своє життя під час виконання обов’язків на Сході України. Є серед них і мої підлеглі, яких я завжди згадую з сумом. На жаль, на цьому місці вже поховано 60 воїнів-чернігівчан, а в області їх налічується вже 188. Вважаю, що такий захід необхідно проводити обов’язково із залученням молоді, проте пандемія поки не дає нам це зробити, — зазначив голова Ради ветеранів АТО/ООС, родин загиблих воїнів міста Чернігова, учасник бойових дій полковник запасу Сергій Бачурін.

Наостанок військові капелани та представники місцевого духовенства відправили заупокійну літію за полеглими, а присутні поклали живі квіти біля пам’ятного знаку українським захисникам.

Ігор Березинський,

спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Фото автора

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?