У Чернігові влаштували свято Весни та Кохання

Напередодні свята Весни та Кохання в Чернігівському облмуздрамтеатрі ім.Т.Шевченка відбулася концертна програма.

Цього чудового березневого вечора теплі й зворушливо-жартівливі привітання чоловічого складу театральної трупи на початку концерту збурили лаву хвилюючих почуттів у присутніх в залі жінок.

Й уся святкова концертна програма була присвячена дорогим і любим жінкам у всій їхній багатоманітності.

Різнобарвні й багатоликі образи жінок поставали з вокальних номерів артистів театру Едуарда Брагіди і Валентина Коріня.

Гарячими оплесками зустрічали глядачі сольні виступи артистів Альберта Лукашова і Лариси Кравчук.

Цілою низкою різноманітних хореографічних композицій прикрасили програму святкового концерту артисти балету (Віталіна Брагіда, Тетяна Вербило, Анастасія Сальнікова, Володимир Кирильченко, Дмитро Лойченко, Сергій Никонюк) – від ніжно-журливої композиції «Без тебе» і драматичного «Тріо» до напружено-імпульсивного «шизофренічного танго».

Сміх і пожвавлення серед глядачів викликала колоритна замальовка «Весілля» (Наталія Пунтус, Борис Великий, артисти балету).

А учасники жартівливого розіграшу «Смерека» (артисти Євген Бондар, Петро Великий, Микола Лемешко) встигли за декілька хвилин виступу перецілувати щічки майже всіх молодих і гарненьких дівчат у залі, звичайно за їх згодою та бурхливою підтримкою усього глядацького загалу.

Театралізованого забарвлення концертній програмі додали сцени з вистав театрального репертуару «За двома зайцями» (засл.арт.України Наталія Максименко і Петро Великий), «Наталка Полтавка» (артист Валентин Корінь), «Запорожець за Дунаєм» (Едуард Брагіда).

А створював піднесений святковий настрій концерту оркестр театру під керівництвом головного диригента Олексія Рощака, який відкривав святковий концерт, досконало супроводжував виступи вокалістів і дивував глядачів несподіваною ігровою постановкою концертних номерів – навіть підтанцовкою Анастасії Сальниковій у її сольному танці в стилі Майкла Джексона. Високомайстерне виконання оркестрантами прекрасних музичних творів щоразу викликало щире захоплення глядачів і завершувалося тривалими оваціями.

Після завершення концертної програми вся глядацька аудиторія, стоячи, бурхливими оплесками дякувала артистам, які зробили такий чудовий подарунок до свята 8 Березня.

Вітаючи наших дорогих жінок з цим світлим і ніжним весняним святом, щиро бажаємо щедрої на радість жіночої долі, втіхи від дітей і онуків, любові і турботи від чоловіків, нових приємних зустрічей зі світом мистецтва у нашому театрі.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?