У Чернігові відбувся мітинг із вимогою знизити тарифи

19 жовтня біля приміщення Чернігівської міської ради відбувся мітинг з вимогою знизити комунальні тарифи, повернути субсидії та вжити заходи щодо недопущення арешту майна.

Заходи організовані Чернігівською обласною організацією Соціалістичної партії України.

Під час мітингу, який організатори назвали «Зупинимо геноцид», збиралися підписи з відповідними вимогами до органів влади.

У заходах взяв участь Ілля Кива, голова Соціалістичної партії України.

Очільник соціалістів зазначив, що нинішня влада знищила промисловість, розвалила країну і довела народ до злиднів.

«Країна знищена, розірвана та розвалена. Сьогодні народ України розділений за мовним принципом, а також за релігійним. На своїй землі ми більше не відчуваємо себе людьми. Нас втоптують в бруд», ─ підкреслив Ілля Кива.

На думку політика, у цій ситуації, яка існує нині в країні, винна не лише нинішня влада, а всі попередні президенти, а тому, як зазначив головний соціаліст країни, вони повинні понести відповідальність за це.

«У нас був хліб, земля, майбутнє. Все це у нас забрали, називаючи це «реформами», «покращенням життя». Сьогодні влада висмоктує останні копійки з народу, підвищуючи  необґрунтовано комунальні тарифи, в тому числі і на газ», ─ зауважив голова СПУ.

Він також наголосив, що мова про підвищення тарифів не може йти, поки не будуть підвищені соціальні стандарти.

За його словами, Україні потрібен закон і порядок для відродження  держави. Крім того, потрібно розірвати відносини з МВФ, які заганяють країну в боргове рабство, націоналізувати стратегічні об'єкти і ввести справедливу систему кримінального покарання, навіть до відновлення такої інституції як смертна кара, зокрема, для державних чиновників.

«Сьогодні заводи-гіганти, які забезпечували життя громад, наповнювали бюджет країни, «годують» окремих олігархів. Хто віддав їх в приватні руки? А тому націоналізація стратегічно важливих об'єктів та перегляд приватизації дозволить нам справедливо розпоряджатися природними ресурсами і встановлювати відповідні тарифи», ─ підкреслив Ілля Кива.

Політик зауважив, що у потурання західним політикам, в Україні знищуються природні ресурси, масово вирубують ліси… І це необхідно припинити!

Голова Чернігівської обласної організації СПУ Дмитро Зінін закликав громадян прийти 26 жовтня до міської ради, де розпочнеться чергова сесія представницького органу міста. Як зазначив Дмитро Зінін, «ми повинні прийти і добитися мораторію на тарифи, а також запровадити громадський контроль за виконавчою й соціальною службою, встановити контроль за роботою комунальних підприємств».

Дмитро Зінін

Керівник міського осередку Соціалістичної партії Олег Скварський, виступаючи на мітингу, також піддав критиці політику нинішньої влади і, зокрема, в економічно-соціальній сфері.

Олег Скварський

З нинішніми тарифами усі ми ─ боржники. На цьому акцентував увагу керівник міського осередку соціалістів. «Отримала бабуся пенсію 1,5 тисячі гривень, віддала за комуналку, і ще винна залишилася, бо борг залишається і накопичується», ─ сказав він.

─ Нині процвітає два види бізнесу: аптеки та похоронні бюро, ─ підмітив Олег Скварський. ─ Вже дійшло до того, що незабаром до борошна, з якого пектимуть хліб, будуть домішувати хімічні домішки, аби буханець не так швидко черствів. Нас просто хочуть знищити. А тому ми не можемо далі сидіти і чогось там чекати. Треба діяти!

 

Ще цікаві повідомлення

4 Thoughts to “У Чернігові відбувся мітинг із вимогою знизити тарифи”

  1. Аня

    ви шо ідіоти? за сталіним плачетеся? хочете знову щоб знищували українців масово?

  2. Burda

    А я за Сталина! Ну когда наконец будет порядок?

  3. Василь

    Социалисты звери! ВОт когда-то была партия с человеческим лицом. А что это? Сталина нам давай?! Хватит уже — пережили

  4. Pan KOT

    Деструкция какая-то! И ничего больше

Не бажаєте прокоментувати?