У Чернігові відбувся лазерний бій! Відео

S1180440Побачити те, що ніколи не бачив. Стати тим, ким не був ніколи! Такий девіз чернігівського клубу екстремального відпочинку «Симаргл» − не випадковий.

Саме тому учасники клубу 2 травня організували для усіх бажаючих неординарний відпочинок на відкритій місцевості – вони провели лазерний бій − лазертаг, який являє собою військово-тактичну, спортивну гру, але наближену до бойової.

Незважаючи на те, що гра ведеться з використанням електронно-лазерних променів, та все ж зброя є по-справжньому стрілецька.

Усі учасники ігрового бою отримали практичні навички зі стрільби, правила маскування при різних обставинах, що може знадобитися у майбутньому при вирішенні складних ситуацій.

Відомо, що така система, яка задіяна при грі лазертагу, тобто імітації лазерного бою, активно використовується НАТО як тактичного засобу з профільного навчання військовослужбовців.

Лазерний бій відбувався неподалік Десни у Чернігові.

Частина 1.

Частина 2

Частина 3

Про Клуб екстремального відпочинку, який організовував  «Бій у пустелі», тут: https://vk.com/semarglextreme  або : https://vk.com/yulchik888

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?