У Чернігові відбувся велопробіг до річниці надання Україні безвізу

Чернігівська територіальна організація партії “Європейська Солідарність” провела у Чернігові велопробіг і фотовиставку до річниці надання Україні режиму безвізу.

11-го червня року на Красній площі у Чернігові розпочався флешмоб-фотосушка “Я і Європа”, учасники якого поділилися своїми світлинами і родинними історіями, в основі яких – вплив доленосного рішення на персональні можливості і персональну свободу людини і громадянина.

О 17:00 розпочався збір учасників євро-велопробігу.

Маршрут велопробігу, присвяченого 3-й річниці отримання Україною безвізового режиму із Європейським Союзом, проліг від Червоної площі по Алеї Героїв через Вал до центрального пляжу «Золотий берег».

Флешмоб та велопробіг відбувся з дотриманням усіх епідеміологічних вимог і соціальної дистанції.

“Три роки тому трапилося неможливе. Завдяки зусиллям волі однієї людини – тогочасного президента України Петра Порошенка Європейський Союз надав безвіз фактично воюючій країні з тимчасово втраченими територіями. З тих пір наші громадяни отримали такі ж персональні можливості, які давно мають громадяни вільного світу”, – зазначив депутат Деснянської районної у місті Чернігові ради і координатор роботи молодіжного крила “Європейської Солідарності” в області Ігор Полуян.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?