У Чернігові створюється справжня зимова казка

Наближаються новорічні та різдвяні свята, яких чекають та до яких готуються мабуть всі: і дорослі, і діти. Чернігів теж чепуриться, щоб створити справжню зимову казку для жителів та гостей.

На минулому тижні уже почали встановлювати новорічну ялинку, а ще раніше – прикрашати місто святковою ілюмінацією. До минулорічної додалася й нова.

Про це повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради з посиланням на інформацією Управління житлово-комунального господарства міськради.

За проектом, запропонованим підрядником, саме такий вигляд арка матиме після завершення монтажу всіх елементів

Цього року створюється більше новорічних локацій та фотозон, розвішуються гірлянди, встановлюються світлові колони та фонтани. Останніх буде змонтовано три – один в сквері по просп. Миру, де й торік, а ще два – в сквері Богдана Хмельницького. Прикрашаються ліхтарі, дерева та огорожа на площі й у скверах.

Світлові елементи біля РАЦСу

До речі арка, яку встановили на вході до малого бульвару (так званої «стометрівки») також є частиною новорічної ілюмінації і варто дочекатися закінчення монтажу всіх елементів, щоб побачити її завершений вигляд.

Монтаж світлових елементів у сквері Богдана Хмельницького

Загалом святковою ілюмінацією цього року буде прикрашено головну площу міста – Красну площу – та будівлі навколо неї, сквер Попудренка, сквер Богдана Хмельницького, сквер по просп... Миру, встановлено світлові елементи біля РАЦСу.

Світлові елементи — дзвіночки — в сквері Богдана Хмельницького

Тож на чернігівців та гостів міста, окрім святкової шоу-програми, новорічного ярмарку, чекають яскраві локації та фотозони, а також незабутнє видовище створене з допомогою яскравої ілюмінації.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?