У Чернігові розповіли про «кадрові» таємниці, але не про всі

17 грудня відбулась зустріч новопризначеного голови Чернігівської облдержадміністрації Олександра Мисника з представниками обласної та Чернігівської міської організації Соціалістичної партії України.

Про таку зустріч було домовлено ще минулого тижня.

Під час дискусійного спілкування голова Чернігівської обласної організації Соціалістичної партії України Дмитро Зінін та керівник Чернігівського міського осередку СПУ Олег Скварський висловили своє бачення щодо кадрових призначень в облдержадміністрації. Вони наполягали на неприпустимості затвердження на ключові посади у владних структурах колишнього Чернігівського міського голову Олександра Соколова та екс-керівника Чернігівобленерго Володимира Ткача. До речі, Чернігівська обленерго й досі належить російському бізнесмену Григоришину.

Проти цих кандидатур на державницькі посади, окрім соціалістів, виступають кілька громадських організацій міста, і саме вони обвинувачують колишнього мера Чернігова Олександра Соколова у відвертій симпатії окремим російським структурам.

«Така політика нового керівництва облдержадміністрації щодо кадрового питання, викликає у нас, та й не лише у нас, обурення, — підкреслив голова Чернігівської обласної організації Соціалістичної партії України Дмитро Зінін. — Останніми днями зібрано більше трьох тисяч підписів жителів Чернігова проти призначення Соколова і Ткача».

У свою чергу очільник облдержадміністрації Олександр Мисник виклав свою позицію в контексті кадрових питань, а також висвітлив стисло окремі аспекти стосовно нагальних проблем життєдіяльності області.

Зумів голова облдержадміністрацїі й заінтригувати соціалістів.

Олександр Мисник

«Найближчим часом ви дізнаєтеся про мого першого заступника, — зазначив він. — Це буде нова, молода людина, але наперед, до призначення, прізвище називати не буду».

На завершення зустрічі Олександр Мисник зазначив, що органи влади разом з політичними партіями та громадськими організаціями повинні об’єднатись заради розвитку Чернігівщини. Голова облдержадміністрації впевнений, що місцевим громадам, насамперед, потрібні позитивні зрушення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?