У Чернігові готуються масові провокації

provokaciyaЗаява виборчого штабу кандидата в народні депутати України Геннадія Корбана.

На даний момент правоохоронними органами, спостерігачами зафіксовано багато різних провокацій, спрямованих на зрив виборів у 205 окрузі. Також чимало прикладів фальсифікації, підкупу виборців та виносу порожніх бюлетенів з виборчих дільниць.
Були також і сигнали про замінування нібито виборчих дільниць. Вони не підтвердилися. Більш того, за вказаними адресами немає виборчих дільниць.
За наявною у нас інформацією, до вечора готуються інші, більш серйозні заяви та повідомлення про мінування штабу кандидата Геннадія Корбана, виборчих дільниць, а також про мінування територій на яких планується проведення заходів після завершення голосування.
Штаб Геннадія Корбана офіційно заявляє, що всі ці заяви носять виключно провокаційний характер і спрямований на залякування людей, зрив виборів з метою визнання їх недійсними, а також з метою дестабілізації роботи штабу Корбана та усунення його спостерігачів від виконання своїх обов'язків. У такому випадку противники можуть безперешкодно провести вкидання бюлетенів за іншого кандидата і сфальсифікувати результати волевиявлення чернігівців.
Враховуючи наявні дані, штаб Геннадія Корбана офіційно звернувся до правоохоронних органів з проханням про проведення спеціальних заходів для обстеження території біля РАГСу, де планується концерт, а також про забезпечення охорони території.
У свою чергу, співробітники штабу докладуть максимум зусиль і уваги для забезпечення безпеки чернігівців та недопущення ніяких протиправних дій з боку противників Геннадія Корбана.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?