У Чернігові підвищували майстерність виробники одягу

Восьмиденний тренінг з підвищення продуктивності українських підприємств-виробників одягу відбувся у Чернігові.

Міжнародний торговельний центр та Українська асоціація підприємств легкої промисловості в рамках проекту «Східне партнерство: готові до торгівлі»  (ініціатива «EU4Business» організували восьмиденний тренінг для українських підприємств-виробників одягу.

Тренінг був спрямований на підвищення продуктивності українських експортно-орієнтованих підприємств-виробників одягу. Він відбувся 1-9 серпня 2018 року в приміщенні фабрики «ТК-Стиль -ТОВ «Текстиль-Контакт» у Чернігові.

Восьмиденне теоретичне та практичне навчання мало на меті навчити українських виробників одягу методам підвищення загальної продуктивності праці. Досвідчені міжнародні тренери та експерти довели, що кожне підприємство має певні резерви для підвищення продуктивності виробництва. Вони навчали українських фахівців знаходити та використовувати їх. Висока ефективність виробництва є однією з ключових умов конкурентоспроможності на міжнародному ринку.

Під час тренінгу учасники вивчали міжнародний досвід та сучасні підходи до організації процесу виробництва одягу. Учасники навчалися, як досягти нульового рівня браку у роботі операторів, поліпшити якість та підвищити продуктивність праці, покращити ефективність спілкування між співробітниками та посилити систему швейних робочих процесів. Підходи, запропоновані на тренінгу, можуть збільшити продуктивність праці персоналу до 40%.

Проект «Східне партнерство: готові до торгівлі» сприяє малим та середнім підприємствам (МСП) у виході до нових ринків, зокрема ЄС, шляхом надання їм допомоги у визначенні та дотриманні стандартів якості відповідно до міжнародних вимог, налагодження зв'язків з покупцями в межах виробничо-збутової мережі, а також надання кластерної підтримки.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?