У Чернігові озвучили новий алгоритм ідей та дій

Про свою «романтично-утопічну» ідею розповів чернігівцям відомий політик, учений Микола Томенко. Зустріч відбулася в Чернігівському прес-центрі «Моє місто» 22 січня 2018 р.

Політик запропонував абсолютно новий алгоритм президентської кампанії. Він полягає у тому, що українці повинні обрати на наступних виборах не просто Президента України, а саме українського Президента.

Також Томенко розкрив таємницю позбавлення його депутатства. Він розповів про те, як насправді представники з команди Президента ініціювали ганебне рішення та домоглися свого — «відібрали» депутатський мандат.

Цікавою виявилася і розповідь про те, чому Микола Томенко чотири роки тому не зміг своєчасно «розкусити» тодішнього ідеологічного спільника Петра Порошенка.

Досить популярно Микола Томенко проаналізував і такі проблеми:

Хто реквізував і навіщо збільшені стипендії у студентства?

Чому одні бізнесмени платять податки, а інші — ні?

Аби угодити європейським інституціям, Уряд вдався до деяких безглуздих ініціатив та практичних кроків.

Кому вигідно закривати сьогодні об’єднані бібліотеки для дітей взагалі та університети на деякі терміни?

Чому так сталося, що молодь, яка навчається у вузах, здебільшого аграрного профілю, вимушена харчуватися з «баночок-термосів», а не в їдальнях?

Хто отримує зиск з «патологічних» нововведень, приміром, як «навчання» юристів у таких закладах, як авіаційний або культури й мистецтв?

Чому Уряд дбає не про державницькі інтереси, а виходячи з партійно-особистісних поглядів і призначає на високі посади людей, які абсолютно не є фахівцями у певних галузях?

Чому на Майдані революції гідності політики були всі єдині, а дещо пізніше кожний почав відстоювати свою ідеологічну лінію та власні або партійні переконання й амбіції.

Про все це та інше — йдеться у відеосюжеті. Пряма мова:

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?