У Чернігові обиратимуть Княгиню України

З давніх-давен прообразом мудрої жінки вважалася та, що вміло тримала важіль правління та знала межу, за яку не переступали ані її розум, ані вродлива постать. Завдяки їй українська земля могла сміливо вважатися княжою, бо не кожну державу під своїм ліктем тримала жінка. І було дане ім'я їй: Княгиня Ольга.

Дружина великого воєначальника та дипломата Князя Ігора. Саме Ольга відкрила шлях до закордонних стосунків. Навчила своїх підопічних шанувати слово Боже. І першою охрестилася на теренах країв Візантійських. Всім своїм серцем вона жадала розвитку землі руській, впровадження сталих традицій та власною вродою полонила душі й очі величних мужів.

А своєю хитрістю проучала ворогів. Всього у ній було до волі. І воля була сильною. І доля по-жіночому складна. Проте, мужності цій «слабкій» жінці не займати.

Сьогодення вабить неабиякими управителями славної України. Поряд з ними знаходяться й чарівні жінки. Від котрих часто йде енергія, що має вплив на те чи інше рішення, від якого залежить майбуття українського народу. І варто знати, що долю нації у своїх долонях тримає мудра, гарна й чарівна особистість.

Тому, вже дванадцятий рік поспіль Україна обиратиме свою княгиню, що могла би стати в один ряд з незрівнянною Ольгою. Всі найголовніші претендентки на це звання зберуться на просторах Чернігівської землі, щоб довести свою першість.

На що, впевнено можна сказати, кожен з нас очікує з нетерпінням.  Отож, не прогавте свято краси, ерудиціі та грації: дванадцятий національний конкурс краси «Княгиня України 2017».

Гранд-фінал XII Національного конкурсу краси «Княгиня України» відбудеться в Чернігові 23 грудня 2017 року в обласному драмтеатрі ім.Т.Шевченка. 

«Як не в древньому місті, схили якого пам'ятають і ті давні часи, і тих князів та княгинь, які творили історію нашої неньки України. Адже саме славетний Чернігів протягом століть був центром одного з найбільших князівств Київської Русі», — зазначив Олександр Главацький.

Виконавчий директор конкурсу в Чернігові Олександр Майшев та Генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький

Здобути перемогу в конкурсі дівчатам буде не легко. Потрібна не лише краса, а й розум, ерудиція, витонченість, шарм, характер, харизма, сила волі і грація. Саме цими якостями відзначалися давньоруські княгині, саме такі якості притаманні нашим сучасним жінкам, які вже досягли успіху у кар'єрі та особистому житті і саме вони будуть необхідні учасницям для перемоги 23 грудня. 

Національний конкурс краси «Княгиня України» — один з небагатьох, участь в якому абсолютно безкоштовна для учасниць. Одні з головних умов для конкурсанток – мати українське громадянство, обов’язково володіти державною мовою і бути патріоткою своєї країни, бо переможниця конкурсу — це представниця України на міжнародному Олімпі серед красунь всього світу і вся країна має пишатися своєю Княгинею! 

Ведучим, як завжди, буде незрівнянний шоумен Діма КОЛЯДЕНКО. Розчулять душі своїми патріотичними піснями Народні артисти України Тарас ПЕТРИНЕНКО та Тетяна ГОРОБЕЦЬ, а свій запал покажуть талановиті співаки Андрій ОСАДЧУК (OSADCHUK) і KISHE, юна зірочка ГЕЙЗЕР (GEIZERта чарівна Ольга ПЕЧКО з балетом «Екватор». 

На глядачів чекає магічна феєрія свята – неперевершені виходи вродливих дівчат у футболках з логотипом конкурсу, гарячий вихід у купальниках, а також у вечірніх та весільних сукнях від RICCA SPOSA. 

В рамках конкурсних програм відбудеться показ авторської колекції суконь з ручним розписом за мотивами українського народного мистецтва відомої талановитої художниці-дизайнера з Харкова Олесі ВАКУЛЕНКО. 

Варто зазначити, що учасниці конкурсу будуть безкоштовно забезпечені всім необхідним для участі.

Над яскравими образами красунь будуть працювати професіонали з авторської студії макіяжу Валентини ПЛОТНІЦЬКОЇ та найкращі майстрині-перукарі під чутким керівництвом Людмили АВРАМЕНКО.

Організатори дякують готелю «УКРАЇНА»ресторану «AVENUE33» та гриль-пабу «СЕНАТОР». Наші партнери вже з нетерпінням та гостинністю чекають дівчат, де пригощатимуть різними смаколиками та гарантують солодкий та міцний сон всім учасницям. 

За підготовку та проведення конкурсу оргкомітет висловлює окрему подяку музичній агенції «THE BEST MASTERLAB» та директорові ІВАНЦОК Роману, МИСНИК Валентині та студії дизайну «ЗИМА-ЛІТО», депутату ПОЛУЯНУ Ігорю та іншим друзями-партнерам. 

І, звичайно, велика вдячність тим, хто вже вкотре приймає конкурс на Чернігівській землі – Чернігівському академічному облмуздрамтеатру ім.Т.Шевченка та Генеральному директорові Сергію МОЙСІЄНКУ. 

Цінні подарунки для всіх учасниць від постійного партнеру – українського бренду «SATURN»«САТУРН» – для дому на довгі роки! 

Конкурс проходитиме за підтримки Чернігівської обласної та міської влади. 

Дирекція конкурсу за всебічну підтримку висловлює особисту подяку голові Чернігівської обласної державної адміністрації Валерію КУЛІЧУ, міському голові Владиславу АТРОШЕНКУ, а також народним депутатам України Максиму МИКИТАСЮ та Сергію БЕРЕЗЕНКУ. 

Інформаційні партнери: Телеканал «1+1», Національна суспільна телерадіокомпанія України, Телерадіоагенство «Новий Чернігів», Телеканал «Дитинець», «УНІАН», Чернігівська Медіа Група «CMG», журнал «BOOM», газета «Чернігівські відомості», газета «Деснянська правда», газета «Деснянка», газета «7 Дней», газета «Весть»,; інтернет-видання: «Європейська Україна», «Високий вал», «Свобода.ФМ», «Біла хата», «Суспільний кореспондент», «Сіверщина», «Anoncer», «Чернігівський Формат», «Час Чернігівський», Gorod.cn.ua, «ЧеЛайн» та інші.

Бренд-партнер: інформаційно-розважальний портал «Раскачаем».

Ексклюзивний продаж квитків на CONCERT.UA 

КВИТКИ ТАКОЖ МОЖНА ПРИДБАТИ В КАСІ ДРАМТЕАТРУ від 60 до 250 грн!

тел.: (0462) 77-44-80 (з 11:00 до 19:00, окрім понеділка), 931-821, 675-280.

Офіційний хеш-тег конкурсу: #kniaginiaua

Ви також можете потрапити на конкурс, надсилайте свої фото через розділ кастинг.

Заповнюйте анкету та надсилайте на email: 707s@ukr.net або можете заповнити анкету онлайн.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?