У Чернігові Наливайченко розповів про стратегічний план дій

«Необхідно навести жорсткий порядок і рішуче оновити та очистити усю систему влади».
На цьому наголосив 1 лютого під час зустрічі з чернігівськими журналістами лідер Руху «Справедливість», кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко.

Перед цією зустріччю лідер Руху «Справедливість» спілкувався з мешканцями деяких мікрорайонів обласного центру і був вражений від почутого та побаченого.

Протягом минулого року Чернігів, як і багато інших регіонів України, потерпав від стихійного лиха. Уряд обіцяв виділити необхідні кошти для подолання наслідків повені. Але замість обіцяного місто отримало лише третину цих коштів.

─ Після повені п'ятеро пенсіонерів втратили здоров’я, помер один пенсіонер-військовий Збройних сил. Ці люди так і не дочекалися жодної допомоги після підтоплення, ─ зазначив Наливайченко. ─ Уряд так і не виділив передбачені законом гроші. На свої з’їзди влада витрачає мільйони гривень, а чернігівців кинули напризволяще! Моя програма – увага і допомога. Добиватимемося виділення адресної допомоги. Рух «Справедливість» має досвід у вирішені подібних питань по всій Україні. Ми змусимо чиновників працювати!

Валентин Наливайченко зупинився на основних пріоритетах подальшої діяльності та запропонованих ним і його командою фундаментальних невідкладних програм. Такі розроблені заходи увійшли в Стратегічний план дій майбутнього Президента України Валентина Наливайченка.

Серед його пріоритетів —Програма з відновлення миру в країні.

— Ми маємо відновити мир, повернути країну на шлях розвитку – і ось саме з цим я йду в президенти. І саме з цими переконаннями звертаюсь до кожного громадянина України – я знаю, що треба зробити, я можу це зробити і я зроблю так, — запевнив Валентин Наливайченко.

У наш час багато говорять про корупцію, але на жаль, ніхто з президентів не має сили волі і власного бажання здолати корупцію. Валентин Наливайченко впевнений, що це негативне явище для суспільства можна цілком подолати. «Найголовніше – навести жорсткий порядок і рішуче оновити та очистити усю систему влади, починаючи з самого президента», — підкреслив лідер «Спарведливості».

Він зазначив, що комплексна програма ─ це не якийсь абстрактний документ, а вона розроблена з урахуванням особливостей кожного регіону країни. А це і відбудова транспортної інфраструктури, відновлення економіки, і, зокрема, промисловості, розвиток сільського господарства... Та найголовніше – це створення нових робочих місць, що в свою чергу призупинить масовий відтік робочих сил за кордон і особливо молоді.

— Ми маємо запустити роботу оборонного комплексу нашої держави, відновити виробництво на українських заводах, і тут в Чернігові, і також по всій області, як в цілому і по всій державі, — зазначив Валентин Наливайченко.

Презентуючи свою передвиборну програму, він наголосив на необхідності подолання корупції та повного очищення усієї вертикалі влади.

Особливу роль відводить лідер «Справедливості» зміцненню обороноздатності нашої країни, у т.ч. Збройних Сил.

Наливайченко спільно зі своєю командою і також з добровольцями та волонтерами вже підготували проект Закону про Добровольчу українську армію.

Базуючись на Плані відновлення економіки Наливайченко планує прийняти як Закон прямої дії Кодекс соціального захисту всіх громадян України.

Валентин Наливайченко переконаний, що настав час відновити справедливість і для такої категорії населення як «діти війни».

─ Я вважаю, що несправедливо у свій час скасували відповідні пільги для «дітей війни», тож тепер ми повинні відновити цю справедливість, ─ впевнений політик.

На думку кандидата у президенти, необхідно скасувати усі привілеї для глави держави, депутатів і суддів.

—Недоторканність раз і назавжди повинна зникнути, аби ніхто не мав права уникнути справедливого покарання за свої протизаконні дії, ─ зауважив Наливайченко.

Також кандидат у президенти України зазначив, що необхідно добитися повернення вкраденого (те, що знаходиться в офшорах), ввести у дію Електронний Уряд, відновити виробництво на вітчизняних заводах, розвивати освіту та науку (не менш як 5 відсотків від ВВП необхідно виділяти на ці напрямки) тощо.

— Бездіяльність цієї влади у некомпетентності або небажанні змінювати щось на краще по багатьох питаннях вражає... Ми маємо це зупинити, — сказав політик.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?