У Чернігові говорили про нинішню ситуацію та перспективи України

«Україні потрібні нові рішучі політичні діячі, а сьогоднішнім політичним діячам місце на смітнику історії», — Андрій Білецький.

«Якщо спробувати описати стан країни на сьогодні, то використати інше слово окрім «катастрофічний»,  неможливо. Україна буквально знаходиться на межі життя і смерті. Таку державу в 18-му році минулого століття розірвали б сусіди, благо ситуація в світі змінилась на користь України і тепер ми маємо другий шанс на створення сильної держави за останні сто років, третього шансу нам не дадуть», — з таких слів Лідер Національного корпусу Андрій Білецький розпочав зустріч з чернігівцями.

Під час зустрічі порушувались питання різнобічного характеру, починаючи від сучасної політичної еліти й закінчуючи катастрофічним станом країни. Але основний акцент Андрій Білецький зробив на п’яти головних проблемах України.

Росія – це ворог!

Ми завжди з ними воювали незважаючи, яка влада сиділа в «Кремлі чи Петрограді» достатньо повернутись до часів УНР і згадати, що тодішня молода Україна воювала з усіма урядами, які керували Росією («червоні», «білі монархісти», Тимчасовий уряд). І зараз на сході України триває війна з Росією.

Демографічна ситуація – катастрофічна.

З 50 млн українців, які жили в Україні в 90-х, залишилось за різними даними 37 млн. Таке падіння демографічної ситуації можна порівняти лише з часами чорної чуми. Зараз у світі всіма країнами ведеться боротьба за людей розумних, працьовитих, які можуть принести користь. Українці саме такі і тому Євросоюз надає нам безвіз, робочі візи і т.д. А нинішня влада, в свою чергу, пишається лише кількістю заробітчан.

Корупція — це хвороба!

Сьогоднішня політична еліта прищепила українцям корупційну «хворобу», а найгірше це те, що представники цієї так званої еліти припинили приховувати факт того, що вони вже ввели корупцію в «правове поле».

Правова НЕбезпека

Що ми маємо на сьогодні? Наша «нова поліція» тільки й спроможна знімати котиків з дерев для фейсбуку, захистити українців вони не спроможні. Вони розказують, що кожні півроку знижується рівень злочинності на півтора відсотка, а по факту ми кожного дня читаємо кримінальні хроніки й пересвідчуємось, що це брехня. Часом навіть поліція не може захистити сама себе, що вже говорити про людей.

Деморалізація Нації

Достатньо порівняти рівень духу українців у 2014 році та сьогодні. Тоді люди об’єднались і спільними зусиллями дали відсіч ворогу, зараз люди зневірились і не мають бажання змагатись за суспільне благо — всі почали думати тільки за себе. Найгірше те, що українці не дивляться на Україну, як на державу, в якій вони хочуть жити, а просто вважають її за якийсь «перевальний пункт». Ця теза та всі попередні мають величезний вплив на моральний стан Нації.

Мало держав падає від навал зовнішнього ворога, більшість падає від внутрішнього ворога.

Олексій Горшков

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?