У Чернігові дарували бібліотеці книги

У Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка провели унікальну акцію «Подаруй бібліотеці книгу!» присвячену Міжнародному дню дарування книг, який відзначали 14 лютого.

Дарування книг – гарна традиція читачів, друзів і партнерів бібліотеки. Чернігівці жваво відгукнулись на цю подію. Принесли у подарунок бібліотеці і її читачам сучасні книжки, нові та вже прочитані.

Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

Користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку всім, хто долучається до благородної справи – дарування книг, хто підтримує цю традицію і допомагає бібліотеці збирати духовні скарби. Книга – найкращий подарунок, вона дає знання, розуміння та задоволення, тому даруйте книжки і відчувайте насолоду!

Олена Попович, Наталія Утиро

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?