У Чернігівській області відкривається сервісний центр нового зразка

У грудні планується вікриття сервісного центру нового зразка в Чернігівській області.

Головний сервісний центр МВС, який провадить трансформацію державного сервісу, де найважливіше – орієнтація на клієнта під час надання послуг, розширює комунікацію з громадянами. Серед основних послуг сервісних центрів МВС – видача та заміна водійського посвідчення, реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів, зберігання та замовлення індивідуальних номерних знаків та інші послуги сервісних центрів МВС.

servisnyj-tsentrУ сервісних центрах МВС переконані, що громадяни мають бути поінформовані щодо отримання послуг через усі можливі канали комунікації. Адже часто саме відсутність необхідної інформації і призводила до надання неякісного сервісу та корупції. Для інформування та консультування громадян працюють сайт hsc.gov.ua, фейсбук-сторінка fb.com/hsc.gov.ua, телефон (044) 290-19-88. Переглянути відео-інструкції щодо отримання послуг можна youtube-каналі сервісних центрів МВС. Якщо людина стала свідком корупційних дій, можна написати на пошту info@hsc.gov.ua або зателефонувати на 102, чим особисто допомогти реформі.

servis-7-porad-vid-gsts-992x1024Наразі в Україні вже проведена програма стажування для усіх бажаючих стати адміністраторами сервісних центрів МВС у 14 областях. Два нових сервісних центри МВС відкрилися у Києві та один у Дніпрі. У листопаді сервісні центри МВС нового зразка також відкриються у Северодонецьку, Львові, Вінниці та Броварах. У грудні планується вікриття сервісного центру нового зразка також і в Чернігівській області.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?